Frequently Asked Questions (FAQ)
Pembelian

Caj Penghantaran tertakhluk kepada penyedia perkhidmatan penghantaran di Malaysia (Semenanjung & Sabah/Sarawak). Pihak kami juga menyediakan caj pada kadar rata bagi penghantaran-penghantaran lain

Masa penghantaran tertakhluk bergantung kepada penyedia perkhidmatan penhantaran. Di peringkat gudang kami, pihak kami akan bertungkus lumus menyediakan penghantaran anda dalam masa 2-3 hari bekerja (dari jam 0900 pagi sehingga ke jam 1800 petang).

Ya, setiap pesanan yang diterima dan diproses sehingga selesai akan menerima resit pembayaran ataupun invois berkaitan dengan tempahan yang telah d

Pembayaran

Ya, pihak kami menyediakan pembayaran atas talian sama ada menggunakan debit, kad kredit dan bank transfer. Untuk maklumat lanjut, anda boleh hubungi kami di +603-9081 7600 (Unit Jualan).

Senarai keinginan ialah koleksi produk yang diingini yang disimpan oleh anda ke dalam sistem akaun anda di laman web ini, ianya menentukan minat tanpa niat segera untuk membeli produk tersebut. Dan kemudian apabila anda ingin membelinya, anda boleh segera mengakses ke bahagian Wishlist tersebut.

Anda seharusnya dengan cepat menghubungi pihak kami untuk menyatakan masalah yang dialami oleh anda. Dan pihak kami akan menggantikan produk tersebut secara 1:1 dan jika produk tidak dapat dibekalkan, maka pihak kami akan menggantikannya mengikut kepada kos semasa pembelian.

Ya. Semestinya boleh. Pastikan anda memaklumkan kepada pihak kami berkenaan dengan pesanan anda dengan memaklumkan nombor invois, atau nombor pesanan atau slip pembayaran untuk memudahkan proses seterusnya.